Geen zorgen over onderhoud

Tuinonderhoud

U kent het vast wel: een tuin met veel planten. Ooit ingeplant, maar nu te groot. Of: uw gazon, een paar jaar geleden ingezaaid, is geel en zit vol mos. Wij helpen u in zulke gevallen graag met het opfrissen van uw tuin.
Een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten: verzorgen van bomen, grasmaaien, graskanten steken, snoeien van hagen, snoeien van heesters, vijveronderhoud, schoffelen en wieden van onkruid, bladruimen, verven van uw tuinhuis, verven en schoonhouden van tuinhout, reinigen van schuttingen, reinigen van dakgoten, herstel van verzakkingen in bestrating.

onderhoud_hovenier

Abonnementen

Met een abonnement op maat krijgt uw tuin precies op tijd het juiste onderhoud, tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Ook kunnen wij uw tuin verzorgen wanneer u op vakantie bent.

Groen basis pakket

Hiermee verzekert u zich op de juiste momenten in het jaar van goed onderhoud, met onkruid verwijderen, onderhoud van het gazon (bemesten, maaien en graskanten steken), snoeien van hagen en heesters, bemesten van de beplanting en blad verwijderen.

Groen flexibel pakket

Meer zekerheid? Breid uw basispakket uit met opties naar keuze, zoals snoeien van bomen, onderhoud van de vijver, schoonmaken van dakgoten, reinigen van schuttingen, verven van uw tuinhuis of herstellen van verzakkingen in terras of bestrating. Maar mogelijk heeft u andere wensen voor een onderhoudsabonnement op maat!

Groen vakantiepakket

Aan uw tuin ziet niemand dat u op vakantie bent: een veilig gevoel. Denk hierbij aan gras maaien, onkruid verwijderen en verzorging van uw planten.

Interesse?

Bel Dennis, of vul vandaag nog het formulier in:

Naam (verplicht)

e-Mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht