Een tuin kan een prachtig en rustgevend bezit zijn, maar ook een hele opgave om te onderhouden.
Zelf hebben wij een vrij grote tuin, waar in de loop der tijd wat de klad in was gekomen; door gebrek aan tijd, maar vooral door gebrek aan kennis. Vier jaar geleden zijn we met Dennis Meppelink in contact gekomen en dat bleek een schot in de roos te zijn. Vanaf de eerste keer dat we met Dennis door de tuin liepen, keken we met andere ogen naar wat er al stond en wat er allemaal mogelijk is.
Onze wens was en is een duurzame tuin, die niet al te veel onderhoud vergt. Een tuin ook waarin fruit, vruchten, noten en kruiden groeien. Waar je zowel heerlijk doorheen kunt lopen als lekker kunt zitten. Dat hoeft niet van de een op de andere dag helemaal klaar te zijn. Dat zou natuurlijk wel kunnen, maar wij vinden het juist fijn dat we zelf ook mee kunnen helpen.

Gevlochten meidoornhaag.
Dennis en zijn medewerker Jeroen zijn hele fijne en enthousiaste mensen, die alles behalve een negen tot vijf mentaliteit hebben. Ze blijven geïnteresseerd in hoe de tuin het doet en of wij er tevreden mee zijn. Daarbij wordt er natuurlijk ook gewoon vakmanschap geleverd. Een voorbeeld: onze meidoornhaag was verwilderd en doorgeschoten en Dennis heeft daar een prachtige vlechthaag van gemaakt.
Het fijne van Dennis Meppelink als hovenier is meer dan alleen maar vakmanschap, betrokkenheid en enthousiasme. Wij kunnen in ons eigen tempo, met zoveel eigen inbreng als we zelf willen, onze tuin zo krijgen als we altijd voor ogen hadden: een prachtig en rustgevend bezit.

Familie Ramakers, Erica.