Oplossingen

Onze diensten:

1
Ontwerp van uw tuin

We luisteren graag naar uw wensen. Wilt u meer schaduw, meer bloemen, een speelplek voor uw (klein)kinderen of meer vogels en vlinders in uw tuin? Een ontwerp dat aansluit bij de architectuur van uw woning of bedrijfsgebouw? Misschien heeft u een eigen ontwerp waar u samen naar wilt kijken? Enthousiast helpen wij u met het vervullen van uw droom!

2
Aanleg van uw tuin

Als allround vakmensen brengen we niet alleen de beplanting aan maar kunnen we ook grondwerk verzorgen, materialen leveren en vijver, bestrating, verlichting, tuinhuis en erfafscheiding plaatsen. Uiteraard zorgen wij ook voor het afvoeren van afval.
En: we gaan pas naar huis wanneer u 100% tevreden bent!

3
Geen zorgen over onderhoud

Een greep uit de mogelijkheden: verzorgen van bomen, grasmaaien, graskanten steken, snoeien van hagen, snoeien van heesters, vijveronderhoud, schoffelen en wieden van onkruid, bladruimen, verven en schoonhouden van uw tuinhuis en ander tuinhout zoals schuttingen, reinigen van dakgoten en herstellen van verzakkingen in bestrating.

4
Snoeien

Wij snoeien graag en doen dat vakkundig. Wilt u zelf snoeien? Dan helpen wij u graag op weg! Met het geven van advies bij u in de tuin, of met de tips over het snoeien van vaste planten op deze website. Heeft u na het lezen daarvan nog vragen, neem dan gerust contact op.

5
Bestraten

Graag zijn wij u van dienst met het aanbrengen van verhardingen.
Heeft u kuilen in uw huidige bestrating? Laat ons een deel ervan verwijderen, de gaten met straatzand opvullen en de stenen terugleggen. Zo heeft ú weer jaren een net pad dat veilig te bewandelen is.

6
Onderhoud op abonnement

Met een basispakket verzekert u zich van goed onderhoud op het juiste moment.
Als aanvulling zijn allerlei opties (bijv. onderhoud van de vijver of schoonmaken van de dakgoot) mogelijk.
Met een vakantiepakket ziet niemand aan uw tuin dat u op vakantie bent, een veilig gevoel!

7
Tips van de vakman

Onderhoudt u uw tuin zelf? Op deze bladzij vindt u tips van de vakman. Een deel daarvan gaat over milieuvriendelijk onderhoud, onze specialiteit. Heeft u na het lezen ervan vragen, neem dan contact op.

Onze specialiteiten:

natuurlijke_tuin

Een natuurlijke tuin

Een natuurlijke tuin kan behalve milieuvriendelijk en duurzaam ook heel mooi zijn! Voor wie dat aanspreekt maken wij, met natuurlijke- en gerecyclede materialen, graag tuinen waarin een gezond evenwicht tussen mens, dier en plant bestaat.

goede_kerstboom

De mooiste kerstboom

Uit onze eigen kwekerij: vers gerooide bomen van topkwaliteit! Zo'n verse boom blijft langer mooi en zorgt voor de èchte ouderwetse kerstsfeer (en heerlijke geur) in huis.
Met garantie, verpakt in een net. Bezorgen is uiteraard mogelijk.

Onze pluspunten:

1ste+
Professionaliteit: u staat bij ons centraal. Daarom beginnen we met een vrijblijvend gesprek over uw wensen en plannen.
2de+
Kwaliteit: we gebruiken hoogwaardige en duurzame materialen voor een mooi resultaat en een lange levensduur.
3de+
Prijs: we houden onze vaste kosten laag en werken efficiënt. Zo kunnen we, zelfs met de beste kwaliteit, op prijs concurreren.
4de+
Inzet: "wat werken jullie hard” is een van de meest gehoorde opmerkingen. Dat betekent minder gewerkte uren en lagere kosten voor u.
5de+
Accuratesse: alles klopt tot in de puntjes. Overlast beperken we. Afval voeren we af. En we gaan pas naar huis wanneer u tevreden bent.
6de+
Garantie: alles leek zo mooi, maar na een tijdje blijkt een tegel scheef te liggen of een plant niet aan te slaan? Geen nood, we vervangen dit gratis.
7de+
Voor zakelijke klanten: de kwaliteit van het werk is gegarandeerd. U weet de kosten voor beheer en onderhoud bij uw vastgoed van tevoren, voor een langere periode. Dit kan u aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.